Mobiili: Useita kirjautumisia & profiileja

Katettu tässä:

Joskus on kätevää, että useat käyttäjät käyttävät yhtä asiakasprofiilia osoitteessa TaxDome. Jos sinulla on esimerkiksi ei-henkilökohtainen profiili (eli olet organisaatio), haluat todennäköisesti antaa useille ihmisille pääsyn siihen. Tai saatat olla yksittäinen asiakas ja saatat haluta, että puolisollasi on pääsy tilillesi. Voi myös käydä niin, että yksi henkilö tarvitsee pääsyn useille eri tileille (esimerkiksi tili organisaatiolle, jossa työskentelet, henkilökohtainen tili jne.).  Siksi olemme antaneet sinulle mahdollisuuden useita kirjautumisia. 

Käyttäjän lisääminen profiiliin

1. Napauta hampurilaiskuvaketta vasemmassa yläkulmassa, valitse Asetuksetja napauta sitten + Lisää käyttäjä -linkkiä.  

2. Kirjoita käyttäjän sähköpostiosoite.

3. Lisää muistiinpanoja kuvaamaan ylimääräistä käyttäjäprofiilia (voit esimerkiksi kirjoittaa Puolisoni)

4. Napauta TALLENNA

Kun uuden käyttäjän tili on luotu, järjestelmä lähettää hänelle aktivointipyynnön sähköpostitse. Tilin aktivoimiseksi käyttäjän on hyväksyttävä pyyntö ja luotava salasana. Uusi tili linkitetään automaattisesti olemassa olevaan asiakasprofiiliisi, jotta sinulla ja lisäkäyttäjällä on erilliset kirjautumistiedot saman tilin käyttöä varten. 

Käyttäjän poistaminen profiilista

Jos et enää halua myöntää tilin käyttöoikeuksia muille käyttäjille, voit poistaa ne. Voit tehdä tämän napauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa hampurilaiskuvaketta, valitsemalla Asetukset, napauttamalla kynäkuvaketta Profiilin käytön vieressä, napauttamalla Käyttäjätietojen alla olevaa Poista-linkkiä ja klikkaamalla sitten TALLENNA

Tilisi säilyy ennallaan, mutta poistettu käyttäjä ei voi enää käyttää sitä.

Siirtyminen profiilien välillä

Käyttäjät, joilla on pääsy eri asiakkaiden tileille, voivat helposti vaihtaa niiden välillä. Napauta hampurilaiskuvaketta vasemmassa yläkulmassa, napauta Vaihda tili -linkkiä sivupalkin alaosassa ja valitse sitten haluamasi profiili. Istunnon aikana voit vaihtaa asiakastilien välillä niin monta kertaa kuin haluat. Kun vaihdat tiliä, näet huomiota tarvitsevien ilmoitusten kokonaismäärän (lukemattomat asiakirjat, viestit, uudet järjestäjät, laskut jne.).